Az ezüst nyaklánc a fiatalok és idősek számára is örök divat

Ezüst nyaklánc - a nyak éke

Lehet visszafogott, extrém, vagy elegáns, ha nyakláncot választunk, akkor jó ha tudjuk, hogy idén a hatalmas díszek ugyanúgy divatosak, mit a visszafogott, mérsékelt kiegészítők. Ami az ezüst nyaklánc divatot illeti, ez mindenkor együtt változik az aktuális trendekkel.
Természetesen minden hölgy olyan ékszerre vágyik, amilyet senki más sem hord. Ebben az esetben lehetünk egészen merészek is: nincs olyan szín és forma kompozíció, ami most unalmas vagy ciki lenne.

Nyakékek ABC-je – ezüst nyaklánc trendek

Idén ősszel és télen az aktuális ékszerdivat szerint továbbra is alapdarabnak számít a hosszú ezüst nyaklánc. Ennek hatását tovább fokozhatjuk egy medállal, vagy akár a nyaklánchoz tartozó berakással, ami lehet tenyésztett gyöngy, korall, opal, türkiz, vagy akár borostyán kő. Ezek a láncok nem csak nagyon szépek, hanem rendkívül praktikusak és könnyen viselhetőek: jól beleilleszthető az öltözékbe, mert karakteres, s nem kerül háttérbe akkor sem, ha rétegesen kell öltözködni.
A strasszal kirakott ezüst nyaklánc variációkat idén már nem csak alkalomra, de utcára is hordhatjuk, ugyanis szinte elmosódik a határ az ünnepi és a hétköznapi viselet között.
A látványos óriási ezüst nyaklánc mellé ellenben csak aprócska fülbevalót vegyünk fel, és inkább a karkötőnk legyen ugyanolyan, mint a hatalmas nyakék. Egy valamivel azért legyünk nagyon óvatosak: különítsük el a két stílust, semmiképpen ne keverjük össze azokat. Ha csillogni-villogni vágyunk, akkor az egész nyakat és dekoltázst ékesítő nyakláncokat nekünk találták ki, ám a többi kiegészítővel, és a ruházat összeállításával, színeivel, bánjunk óvatosan – a strasszt és a csillogást kerüljük az öltözékben.

Az ezüst nyaklánc minden alkalomra, és ajándéknak is remek választás

Az ezüst nyaklánc ajándéknak is remek, nem tudunk melléfogni ha ezzel szeretnénk meglepni szeretteinket.
Egy elegáns, alkalmi ezüst nyaklánc Valentin napi vagy nőnapi ajándéknak is kiváló ötlet. Egy értékes és szép darabbal kifejezhetjük, mit érzünk párunk iránt.
Húsvétra is bevált szokás ékszert ajándékozni; ekkor is inkább a kedveskedés, egymásra való gondolás a fő szempont és nem elsősorban az ékszer értéke az, ami meghatározó. Ilyenkor hölgyeknek az ezüst nyaklánc mellé lehet egyéb kiegészítőt is ajándékozni. Többek között brossot, akár vékonyabb karkötőt, nyakláncot, bokaláncot, lábujjgyűrűt, fülbevalót szokás adni, illetve az alkalomhoz illő nyuszis medál, nyuszis fülbevaló is tökéletes és frappáns ajándék. Férfiaknak és nőknek egyaránt ajándékozhatunk ilyenkor. Az ezüst nyaklánc mellé az állatos figurás medál, például a delfin és az elefánt soha nem megy ki a divatból. Egyéb jeles eseményekre, például ballagásokra, legyen az középiskolai, vagy főiskolai és egyetemi, esetleg érettségi, vagy diplomaosztó ünnep, ugyanezek az ékszerek a keresettek.
Nászajándéknak az ékszer mindig kiváló választás. Az ezüst nyaklánc remek nászajándék lehet, mely szép emlék marad. A keresztelőkre is ajándékozhatunk ékszert: kisfiúknak és kislányoknak egyaránt remek választás lehet a kisméretű ezüst nyaklánc, a gyerekgyűrű, illetve kislányoknak még gyerekfülbevalót is szoktak ajándékozni. Névnapra és születésnapra fiúknak és lányoknak is szép ajándék az ezüst nyaklánc. Emellett medálokat, illetve lányoknak még fülbevalókat és gyűrűket is szokás vásárolni. A karácsony, az év egyik legnagyobb és egyben utolsó ünnepe, melyre az ezüst nyaklánc kiváló ajándék lehet. A vásárlásoknál sok esetben az értékhatár a csillagos ég, azonban a lényeg mindig az, hogy örömteli legyen az ünnep.

Egyediség és érték az ezüst nyaklánc viseletben

Ahogy változnak az évszakok, úgy alakulunk át mi is. Vágyunk arra, hogy újra és újra megújuljunk, másik arcunkat mutassuk meg a világnak. Az, hogy megjelenik a vágy a megújulásra természetes folyamat. Ez a külsőnkben, öltözködésünkben ugyanúgy megmutatkozhat, mint az ékszer viseletünkben. Hiszen ez nem csupán azt jelenti, hogy ősszel meleg ruhába bújunk, hanem hogy más kiegészítőket is hordunk. Egy ékszer, akár egy ezüst nyaklánc, felfrissítheti ruhatárunkat, megjelenésünkben magabiztosságot adhat. A külső változások jótékonyan hatnak a belsőnkre is; lélekben szintén “felöltöztet” egy-egy szép ékszer. Az önbizalmunk és a kisugárzásunk is új erőre kaphat. Biztosak lehetünk benne, hogy a pozitív változások jótékonyan hatnak mindennapjainkra, és közérzetünkre is.

Ezüst nyaklánc - szépség, ami hordható

Míg nyáron a kiegészítők kínálatában is az élénk színek dominálnak, az ősz beköszöntével a letisztultabb, fekete, a fehér és a barna kerül előtérbe. Sőt, várható, hogy akár a szürke is divatos lesz. Az ékszerek pedig nem maradhatnak el egy nő kiegészítői közül. Elegáns és praktikus többek között a hosszú ezüst nyaklánc, melyet akár a pulóver felett lehet is hordani. Ez lehet egyszerű, díszítés nélküli darab, de egy finom kővel, borostyánnal, vagy türkizzel ékesített nyakék is.
Egy hosszú ezüst nyaklánc, egy feltűnőbb medállal, könnyedén beilleszthető az őszi-téli szettjeinkbe, mivel kellően karakteres ahhoz, hogy még egy nehezebb, rétegesebb öltözékben se "vesszen el".
Az ezüst nyaklánc vásárlása esetén nem mindegy mennyit költünk arra, hogy divatosak legyünk: a neves ékszermárkák üzleteiben akár több tízezer forintot is elkérnek egy-egy ilyen jellegű modellért. Az, aki viszont nem tud vagy nem akar ennyit rászánni egy szezonálisan divatos ékszerre, megfizethető árkategóriában is találhat kifejezetten mutatós változatokat, hiszen az ezüst nyaklánc kínálat rendkívül széles.
Az orientális stílusú nyakbavalótól egészen az ásványokkal, féldrágakövekkel, gyöngyökkel díszített kifinomultabb, változatokat is megtalálhatjuk.
Azok, akik szeretik és tudják is viselni a határozottabb, komorabb öltözéket szintén találhatnak ehhez a stílushoz passzoló kiegészítőt.
Az aktuális szezonban a gyakori motívumok nem csupán a különféle ruhadarabokon, hanem a kiegészítőkön, ékszereken is visszaköszönnek. Többek között a bagoly különösen népszerű figura, olyannyira, hogy több márka kínálatában is találtunk baglyos medállal díszített láncot. Ez a viselet a bohókásabb és komolyabb öltözékekhez egyaránt passzolhat.
A rózsás medállal díszített ezüst nyaklánc ugyan nem épp egy merészen ötletes holmi, viszont nagyon bájos, örökzöld darab. Azoknak ajánlható, akik az egyszerű szettekhez és bonyolultabb vagy épp elegánsabb összeállításokhoz is szívesen viselnék ugyanazt a kiegészítőt. Ideális választás, mivel nem igazán lehet vele melléfogni.
Mostanában szintén trendinek számít, ha a hosszú láncon nem egyetlen medál lóg, hanem több, és akár más-más stílusú darab. Az ilyen darabok az örök gyerekek, és a romantikus lelkületűek nyakában lesz a legeslegjobb helyen.
Akik nincsenek kifejezetten oda a medálokért, azok kedvükre válogathatnak a legkülönbözőbb kialakítású ezüst nyaklánc modellek között: az egyszerűtől a díszítettig mindent megtalálhatnak.

Ezüst nyaklánc - a ragyogó divat

Az ezüst nyaklánc a szépség, ragyogás és csillogás megtestesítője. Mindenkor divatos. Ugyanúgy trendnek számított az előző évtizedekben, mint manapság. Aki szeretné, hogy visszafogott, ugyanakkor szolidan csillogó és elegáns legyen, a legjobb választás számára az ezüst nyaklánc.
 

Ezüst nyakláncok