Az ezüst fülbevaló, ami több mint ékszer

Ezüst fülbevaló - a mindenkori viselet

A jól és ízléssel megválasztott ezüst fülbevaló vonzza viselőjére az elismerő pillantásokat. Az ezüst fülbevaló ragyogóvá varázsolhatja egy hölgy tekintetét. Ez az az ékszer, amelyben mindenki megtalálhatja a hozzá és személyiségéhez legjobban illő darabot.
Napjainkban az ezüst fülbevaló férfiak és nők körében egyaránt kedvelt kiegészítő. Természetesen a történelem során nem volt ez mindig így.
A formáit illetően rendkívül sokféle viselet létezik: lehetnek bedugós, akasztós, vagy kapcsos típusok. A díszítés ugyancsak rendkívül változatos az ezüst fülbevaló divatban: léteznek különböző kövekkel, gyöngyökkel díszített darabok, de egyszerűbbek is, mint pl. a karika. Anyagát tekintve a nemesfémekből készült, azon belül is az ezüst fülbevaló, sok előnnyel bír, és általában ezért is nagyon kedvelt, mivel nagyon szép színe, csillogása van, minden ruhához, alkalomhoz illik, értékálló, jó érzés ránézni, egy örök érték, ami egy életen át kedvelt darab.
Például egy cirkónia köves ezüst fülbevaló kimondottan mutatós és egyben kedvező áron megvásárolható ékszer. A legfrissebb fülbevaló kínálatban megtalálhatóak a legkülönlegesebb ékszerek és az utolsó divat alapján készültek ugyanúgy, mint a hagyományos, klasszikus stílusú darabok.

Ezüst fülbevaló - fülbevalótrendek ősztől tavaszig

Az ezüst fülbevaló trendben a méretnek is csupán a fantázia szabhat határt: az extravagáns, feltűnő és nagy ékszerek ugyanannyira hordhatónak számítanak, mint az egészen aprócska darabok, ebben csupán az ízlés az, ami döntő.
Arra érdemes figyelni az idén, hogy a kiegészítőket pontosan válogassuk egymáshoz, úgy a ruhák terén, mint az ékszereknél. Alapszabály, hogy színt – színnel hordjunk. A nagyon élénk színek, és a visszafogottabb, lágyabb tónusok is illenek egymáshoz, de csak gondosan összepárosítva.
Trendi lehet az egyszerű, vad, direkt színek, a piros, kék, sárga, zöld – mindezt persze élénk színekben, - valamint az egyszerű formák, kiegészítők bátor használata, vagy csupán egy ezüst fülbevaló gyönggyel. Ha erre figyelünk, biztosak lehetünk benne, hogy nem tévedhetünk.
Az elegáns és korhű darabok az öltözékben éppúgy, mint az ékszer viseletben soha nem mennek ki a divatból. Ha alkalomra készülünk, akkor például egy estélyi ruhához mindig elegáns darabokat, többnyire nívós anyagokat válasszunk. A korhű formák, az egyes klasszikus stílusokat idéző alakzatok és a nemes anyagok kombinációja igazán elegáns benyomást kelt. Ehhez az ezüst fülbevaló éppúgy illik, mint az egyszerű, hétköznapi viselethez.
A népies stílus és az elegancia szintén jól kombinálható –keleties, motívumok, vagy a féldrágakövek, kristályok párosítása szintén megengedett, és különleges hatást kelt. Az ezüst fülbevaló viseletben az áttört minták idén is trendinek számítanak. Vannak ebből bulis darabok is, de a valódi kövekkel, esetleg féldrágakövekkel díszített, finom drótszövetből áttört fülbevalók szintén stílusosak. Ruhában hozzá egy semleges színt választva egy ezüst fülbevaló minden ruhához illik.

Az ezüst fülbevaló variációk

A múltidéző, hatalmas karika fülbevalók persze soha nem mennek ki teljesen a divatból és a fiataloknak különösen jól is állnak. Az ilyen feltűnőbb ezüst fülbevaló elsősorban az ovális, vékony arcú hölgyeknek áll jól, mivel kerekítik az arcot. A kerek arcúak azonban választhatják a hosszúkás alakú fülbevalókat, melyek nemcsak divatosak, de optikailag nyújtják a vonásokat.
Egy-egy izgalmas ezüst fülbevaló persze nemcsak a nagy márkák üzleteiben szerezhető be, hanem akár az internetes webáruházakban is.

Ezüst fülbevaló: hagyomány és ragyogás az ékszerdivatban

Az ezüst fülbevaló egy kifejezetten stílusos ékszer, szinte már önmagában is öltöztet. Azonban nem mindegy, mit tesz az ember a fülébe a divatos megjelenés érdekében.
Napjainkban elsősorban a kisebb méretű, kevésbé feltűnő ezüst fülbevaló az, ami a legdivatosabb, illetve a függők közül azok, amelyek hosszúkás alakúak, és ezáltal nyújtják az arcot. Az aprócska virágok is nagyon divatosak most a fülben, csak úgy, mint a szőlőfürt módjára burjánzó hosszúkás társaik, ugyanakkor ne feledkezzünk meg az örök klasszikus karika fülbevalóról sem. Ezt egy bulihoz éppen úgy viselheti, mint akár egy klasszikus estélyi ruhához.

Ezüst fülbevaló - a modern nő dicsérete mindenkor és minden időben

Hogy egy ezüst fülbevaló, legalább annyira öltöztet, mint egy ízléssel megválasztott ruha, közismert tény. Azt viszont, hogy az idei szezonban milyen fülbevalóval ékesítjük magunkat az abszolút divatos és egyedi megjelenés érdekében, már közel sem olyan egyértelmű választás. Az éppen aktuális trend meghatározásában a nagy ékszergyártó cégek mellett azok a neves színésznők is szerepet vállaltak, akik az idei Oscar gálán estélyijüket egy visszafogott fülönfüggővel tették még káprázatosabbá, vagy az énekesnők közül azok, akik szintén sokat szerepelnek a nagynyilvánosság előtt.
Tény az, hogy régóta rendkívül népszerű a kisebb méretű, alig-alig szembetűnő ezüst fülbevaló de emellett többek között azok a hosszúkás alakúak is, melyek az eleganciát és a stílust képviselik az ékszerpiacon.
A jól bevált karika fülbevaló mellett is érdemes most a kisebb méretűeket is választani, hiszen a divatos megjelenés mellett a változatosság is gyönyörködtet. Az óriási karika fülbevaló kissé múltidéző hatást kelthetnek, de még ma is előszeretettel hordják a fiatalok és akár a hazai celebek is.

Az ékszerek királynője az ezüst fülbevaló

Ha körbenézünk egy picit a luxusékszerek piacán, láthatjuk, hogy a nagy márkák képviselői hasonló luxus ékszercsodákkal rukkoltak elő. A visszafogottabb kristály fülbevalók tengerkék színben kerültek előtérbe. A klasszikus és egyben ultratrendi ezüst fülbevaló kínálatban is a kisebb, visszafogottabb méretűeket ajánlják, melyeknél a belső kialakításban elhelyezett apró kristályok megadják a megfelelő csillogást az ékszernek és viselőjének egyaránt. A klipszek között ugyancsak az aprócska méretű virág alakúak a legkeresettebbek, de a kínálatban a hosszúkás darabokat is megtaláljuk. A nagy ékszerguruk legfrissebb kollekciójában megtalálhatjuk az indiánok inspirálta, hosszúkás alakú, tollat formázó, ezüst fülbevaló kreációt is, melyet kék kő ékít, de ez a gyártó még a karika fülbevalót is tollal vonta be idén. Az idei választékban természetesen mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illőt figyelembe véve, vagy akár figyelmen kívül hagyva a legújabb trendeket. A bohókásabb darabok, mint például a kisebb méretű tengericsillag, delfin vagy az szív alakú ékszerek szintén kedvencünkké válhatnak. A virágalakú ezüst fülbevaló ugyanannyira divatos, mint a nagyobb, vagy akár mívesebb, kövekkel díszített társaik. Érdemes a választásnál figyelembe venni néhány alapszabályt. Többek között azt, hogy a karika fülbevalók főként azoknak áll jól, akiknek ovális vagy vékony az arcuk, hiszen a hatalmas karikák nagyon kerekítenek. A kerek arcúaknak érdemes a hosszúkás ezüst fülbevaló mellett dönteniük, mert az optikailag nyújtja, vékonyítja az arcvonásokat.
Aki szép és izgalmas ékszert szeretne hordani, mindenképpen érdemes körülnézni az ezüst fülbevaló kínálatban idén is.

Csak a fantázia szabhat határt az ezüst fülbevaló divatban

Az ezüst fülbevaló örök divatnak számít. Az eltérő stílusú darabok szemet gyönyörködtető választékkal látják el a hölgyeket. 
A nyakláncok, valamint a karkötők és a gyűrűk mellett az ezüst fülbevaló az, ami rendkívül keresett és népszerű darabnak számít minden korban. A karkötő és a fülbevaló együtt jól kiegészíti egymást. Hogy semmiképp se tévedjünk a párosításnál, és ha tökéletes megjelenésre vágyunk, érdemes szettet választanunk, melynek darabjai pontosan illenek egymáshoz, ezzel is még stílusosabbá téve és kiemelve az öltözködésünket.

Ezüst fülbevaló – az örök “sláger”

A huszadik század közepéig, a divat az ezüst fülbevaló volt, és ma is a legnépszerűbb kiegészítők közé tartozik. A finom kialakítású ezüst fülbevaló, készülhet köves berakással, díszítésekkel, de ugyanolyan jól mutat mindenféle díszítés nélkül is. Aki a legutolsó divat szerint szeretne kiegészítőt választani, annak nem hiányozhat otthonról az ezüst fülbevaló. A megjelenésben és az összképben egy jól megválasztott darab teljessé teszi a viseletet, és felhívja a figyelmet az arcra. 
Az ezüst fülbevaló nagy előnye továbbá, hogy nem sérülékeny, értékes szép de egyben megfizethető ékszer. Töretlen népszerűsége többek között ennek köszönhető; a számos vonzó tulajdonsága teszi ilyen népszerűvé évtizedek óta az ezüst fülbevalót. 
Vásárlás esetén érdemes tudatosan választanunk, ismerve tulajdonságainkat, szokásainkat, azt, hogy pontosan mi is az, ami igazán jól áll nekünk. Egy jól megválasztott ezüst fülbevaló az arcot formásabbá és fiatalabbá varázsolhatja. A másik nagy előnye, hogy a kínálatban széles körben állnak rendelkezésre mind a stud és a clip-on formában. Kezdve az extravagáns bonyolult csavart mintáktól, az egyszerű stílusú darabokig, mindegyik remek választást jelent.
Az ezüst fülbevaló szinte mindenhez megy, akár ha elegáns ruhához viseljük akár ha laza, farmer szereléshez választjuk - mindenhez ad egy kis pluszt. Vegyük figyelembe azonban az örökérvényű szabályt, hogy a kevesebb néha több. Ha egy karakteres ezüst fülbevaló az, amely elnyerte tetszésünket, ne válasszunk hozzá plusz kiegészítőket, hiszen egy ilyen ékszer önmagában is megállja a helyét.

Ezüst fülbevaló - a megtestesült álomhoz álomékszer

Alkalmi viselethez remekül illik szintén az ezüst fülbevaló. Az elegánsabb, alkalmi öltözéket remekül feldobhatja egy-egy stílusosabb, egyedi kialakítású, ékszer. Ezt azonban hétköznapra ne viseljük. Figyeljünk arra, hogy az antikolt hatású fülbevaló esetén nem árt, ha az anyag hatása visszaköszön valahol a szettünkben, akár táskán vagy bármilyen egyéb kiegészítőn. Ez egy igazán egyedi és stílusos választást jelenthet, biztosak lehetünk benne, hogy besöpörjük vele az elismerő pillantásokat.
A tinis több színű kövekkel díszített ezüst fülbevaló például zöld és kék színekben szintén igen divatosak a fiatalok körében. A vékony fényes, kicsit a szőlőre emlékeztető forma szintén közkedvelt. Figyeljünk arra, hogy ezek a színek visszaköszönjenek a ruházatban is. Más színekkel nem igazán mutat, de ezekkel nagyon ráerősít a megjelenésre.
A vagány glam-rock stílushoz szintén illik az egyedi, vagy extra stílusú ezüst fülbevaló. Bulihoz, farmeres szettekhez viselhetjük, elegáns helyekre, esküvőre, de még színházba is.
Az ezüst fülbevaló egyszerű, de mutatós is egyben. Vannak olyan ruhák, kiegészítők, amelyek önmagukban nem, de egy megfelelő ékszerrel felvéve rendkívül mutatósak. A hosszú haj mellett is érvényesül, de a rövid hajú hölgyek is bátran viselhetik.