Vételár, fizetési feltételek

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.

A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb:

  • Magyarország területén a futárszolgálatnak készpénzben
  • banki előre utalással, az alább megtalálható bankszámla számunkra
  • Magyarország területén online bankkártyás fizetéssel, futárszolgálattal történő szállítással

 

Szállítás belföldre

A megrendelt termék(ek)et futárszolgálat kézbesíti. Amikor a csomagot a futárszolgálatnak átadjuk, e-mail-ben értesítjük Önt a részletekről. A házhoz szállítás díja a vásárolt termék(ek) értékétől függően:

  • 0-20.000 Ft-ig rendelési összegig 900 Ft szállítási költség
  • 20.000 Ft felett ingyenes!

A szállítási költség minden esetben a ténylegesen kiszállított árumennyiség alapján kerül megállapításra.

Amennyiben a kézbesítés idejére vonatkozó további megjegyzést, pontosítást szeretne kérni, a megrendelőlap megjegyzés rovatában ezt megteheti.

Fontos: a futárszolgálat kiszállítás előtt nem telefonál, sikertelen kézbesítés esetén azonban értesítést hagynak, illetve a rendelésben megadott telefonszámon felveszik vásárlóinkkal a kapcsolatot, hogy egy konkrét időpontot megbeszéljenek. A kézbesítés napközben H-P: 8:00-20:00 illetve Szo: 8:00-18:00 óra között történik!

Fizetési feltételek

Fizetés bankkártyával:

A megrendelt termék(ek) árát, valamint a postaköltséget ill. a futárszolgálat díját Ön a megrendeléskor fizeti ki bankkártyájával.

Fizetés készpénzben a futárnak:

A megrendelt termék(ek) árát, valamint a futárszolgálat díját Ön a csomag átvételekor a futárnak fizeti.

Fizetés előreutalással:

A megrendelt termék(ek) árát, valamint a futárszolgálat díját Ön a megrendelést követően banki átutalással juttatja el bankszámlaszámunkra.

Bankszámlaszámunk: 11735005-29907786, Bank: OTP Bank, Kedvezményezett: Orma 2000 Kft.

A megjegyzéshez kérjük adja meg a megrendelés számát!

Elállási jog

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül.

Kézhezvételnek bolti átvételnél a pénztárbizonylat kiállításának időpontját, házhozszállítás esetén a futártól való átvétel napját értjük.

A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre.

A termékek vételárát csak a sértetlen állapotban a számla, vagy annak másolata ellenében 30 napon belűl térítjük vissza.

Elállás esetén, ha az áru a nem rendeltetésszerű használatból eredően megsérül, üzletünk követelheti kárának megtérítését.

Az elállás joga nem gyakorolható olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza.

A sértetlen termék visszaküldésének költsége a Megrendelőt terheli. Az utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni.

Ha a kiszállítás ingyenesen történt, a Megrendelőnek meg kell térítenie a szállítás költségét is, amit kedvezményként üzletünk elengedett a házhoz szállításkor.

Garancia

Az Ön által megrendelt árucikkekre üzletünk minőségi garanciát vállal. Ez azt jelenti, hogy ha a megrendelt termék hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt Önnek díjmentesen kicseréljük. Ehhez Önnek elég bemennie üzletünkbe, vagy visszaküldenie a címünkre, a mi költségünkre. Kérjük, a számlát, vagy annak másolatát vigye magával, vagy tegye be a csomagba! Ha már nem található a készletünkben hibátlan példány, Önnek lehetősége van másik terméket választani a hibás helyett. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a vételárat visszatérítjük Önnek.

Ha Önnek esetleg nem felel meg a megrendelt termék, és másra szeretné kicserélni, akkor ezt szintén megteheti üzletünkben díjmentesen, vagy postafordultával az internetes áruházon keresztül is, de sajnos ebben az esetben a postai költséget nem tudjuk vállalni. A termék árát nem tudjuk visszatéríteni, annak értékét teljes egészében szíveskedjen levásárolni!

Fizetés bankkártyával

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott termékek megrendelése után Önt az OTP Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd az OTP Bank fizetési szerverén a kártya számát és lejárati dátumát megadják. Az OTP Bank a VISA Classic, VISA Electron és Eurocard/MasterCard típusú kártyákat fogadja el.

Fontos! A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

Az OTP Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén az OTP Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.